fbpx

TERNO SCORREVOLI

Εδώ και 70 χρόνια η Terno Scorrevoli σχεδιάζει και κατασκευάζει συρόμενα συστήματα για έπιπλα και πόρτες. Η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, η ευελιξία που την διακρίνει και η ποιότητα της  Ιταλικής παραγωγής αποτελούν απάντηση στις ολοένα  αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου σχεδιασμού. Ο δυναμισμός, η τεχνολογία, ο λεπτομερής έλεγχος στις διαδικασίες παραγωγής, οι ανάγκες των πελατών και οι εξελίξεις της αγοράς αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της  εταιρείας. Σε πάνω από 10.000 τετραγωνικά μέτρα, τα κεντρικά γραφεία παραγωγής και logistics είναι η καρδιά λειτουργίας της εταιρείας. Από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή εργαλείων, από την εξυπηρέτηση πελατών στη συναρμολόγηση, από την έρευνα και την ανάπτυξη έως την προώθηση, το ιταλικό design είναι σήμερα ένα στοιχείο διαφοροποίησης και κύρους, που της επιτρέπει να δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Κοιτώντας μπροστά, επενδύοντας στο μέλλον και βελτιώνοντας το παρόν, συνεχίζει το όραμά της ακόμα πιο δυναμικά. Εστιάζει στην βελτίωση όλων των παραγωγικών διαδικασιών και επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων λύσεων, καθώς και στην ψηφιοποίηση της εταιρείας. Το να οραματίζεται το μέλλον για να το αλλάξει με πρακτικές λύσεις, να εξελίσσει συνεχώς τα συστήματά της με σκοπό την βελτίωση των προϊόντων και να επενδύει χρόνο στην εξέλιξη των πελατών της είναι για την Terno Scorrevoli η εφαρμογή του οράματός της.

Η ευελιξία και η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για την ανάπτυξη σε κάθε τομέα. Η υποστήριξη που προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της ξεκινάει από τον σχεδιασμό έως και τις εμπορικές πληροφορίες, από θέματα παραγωγής έως υλικοτεχνικά θέματα και από προδιαγραφές σχεδιασμού έως προδιαγραφές εγκατάστασης. Η συνεχής προσπάθεια σε συνδυασμό με την μακρά εμπειρία συνέβαλαν στην απόκτηση της γνώσης που καθιστούν την εταιρεία πρωτοπόρα στον τομέα της παγκοσμίως.

Η εταιρία αντιμετωπίζει όλα τα στάδια παραγωγής με προσεκτική ανάλυση, σε συνεχή συνεργασία με τους πελάτες της και το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων. Οι στόχοι της είναι: να παράγει καινοτόμα προϊόντα,  βιώσιμα από όλες τις απόψεις και έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς. Για να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει, σχεδιάζει και αντιμετωπίζει σχολαστικά όλες τις φάσεις σχεδιασμού και πρωτοτύπων. Έχοντας περάσει τις αυστηρές δοκιμές στις οποίες υποβάλλει όλα τα νέα προϊόντα και όλες τις αναβαθμίσεις, θέτει σε κίνηση την παραγωγή δηλαδή τον πυρήνα και τη δύναμη της εταιρείας .

Σήμερα, η αειφόρος ανάπτυξη δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα, είναι πάνω από όλα ένα απαραίτητο ηθικό καθήκον για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων, καθώς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Το να καταστήσει την εργασία βιώσιμη, σημαίνει για την Terno Scorrevoli  να ενστερνιστεί τη φιλοσοφία της συνεχής βελτίωσης, ξεκινώντας από την ασφάλεια και τις συνθήκες του εργασιακού περιβάλλοντος,  το οποίο  πρέπει να διασφαλίζεται με βάσει τους νόμους και τους ανθρώπους. Η επιλογή συνεργατών και προμηθευτών αποτελεί επίσης μέρος του κώδικα δεοντολογίας της, προκειμένου να διασφαλίσει στο προσωπικό της, ένα πρότυπο εργασίας σύμφωνο με τους ισχύοντες κανονισμούς και έναν αξιοπρεπή τρόπο ζωής. Για την Terno Scorrevoli, ο σεβασμός στο άτομο είναι θεμελιώδης αξία.

Αναζητά πάντα ένα minimal και λειτουργικό σχεδιασμό. Η βάση της σχεδιαστικής της διαδικασίας είναι η επιθυμία να δημιουργήσει συστήματα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, ικανά να συνδυάζουν λειτουργικότητα και βιωσιμότητα. Για το λόγο αυτό, ο σχεδιασμός ενός συστήματος, για την Terno Scorrevoli, είναι μια συνεχής προσπάθεια στην οποία: η έρευνα, η καινοτομία και η προσέγγιση προς το μινιμαλιστικό design συνδυάζονται για να δημιουργήσουν προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας, με ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και πρακτική χρήση.

Περισσότερα Λιγότερα

Συστήματα συρόμενης πόρτας ντουλάπας

Η Terno Scorrevoli  διαθέτει συστήματα κρεμαστής πόρτας για ντουλάπες. Διαθέσιμα σε διάφορα μοντέλα και κατάλληλα για κάθε τύπο εφαρμογής: από in-line έως επικαλυπτόμενες πόρτες, από κάθετα συρόμενα έως αναδιπλούμενα συστήματα. Διατίθεται για ξύλινες πόρτες γυαλιού και αλουμινίου.
Περισσότερα Λιγότερα

Συστήματα συρόμενης πόρτας

Η Terno Scorrevoli διαθέτει σύγχρονα συστήματα συρόμενης πόρτας. Από το κλασικό σύστημα στο πιο σύγχρονο και καινοτόμο. Τα συρόμενα συστήματα για εσωτερικές πόρτες διαθέτουν πολλά μοντέλα και προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε τύπο εφαρμογής και με πολλές επιλογές αισθητικής.
Περισσότερα Λιγότερα