fbpx

DTC

Η Μαρμούρης Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων DTC στην Ελλάδα. Η Guangdong Dongtai Hardware Group, εταιρία έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής, δημιουργεί προϊόντα επιπλοποιίας όπως: μεντεσέδες, μηχανισμούς για συρταριέρες, ρουλεμάν, κ.α. συστήματα συρταριών διπλού τοιχώματος, συστήματα ανύψωσης θυρών, συστήματα συρόμενων θυρών και εξαρτήματα κατάλληλα για ντουλάπια και έπιπλα οικιακής ή εμπορικής χρήσης. Τα βασικά πλεονεκτήματα της DTC είναι η καινοτομία, η μεγάλη ισχύς παραγωγής, η σύγχρονη διαχείριση, η εξαιρετική ποιότητα και οι υπηρεσίες marketing & υποστήριξης δικτύου πωλήσεων.

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Dongtai έχει επιτύχει το πρώτο κρατικό βραβείο στον τομέα της μηχανικής υλικού επίπλων, της τεχνικής έρευνας και της ανάπτυξης προϊόντων. Κάθε χρόνο, αναπτύσσει εσωτερικά έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων με καινοτόμες λειτουργίες και προστασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που εκτιμάται ιδιαίτερα και γίνεται σεβαστή από τους επιχειρηματικούς της εταίρους. Εν τω μεταξύ, η Dongtai ανακηρύχθηκε εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και κέρδισε το γερμανικό βραβείο σχεδίασης iF καθώς και το βραβείο σχεδίασης Red Dot. Ως κατασκευαστής, η Dongtai έχει κατασκευάσει ένα ισχυρό σύστημα παραγωγής με γνώση μέσα από 30 χρόνια εμπειρίας. Η Dongtai διαθέτει 4 εγκαταστάσεις παραγωγής που καλύπτουν πάνω από 600.000 m2 (6,5 εκατομμύρια Sq/Ft). Ξεκινώντας από την επεξεργασία της πρώτης ύλης, έως τη διαμόρφωση, τη χύτευση, την ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, τη βαφή πούδρας, τη συναρμολόγηση και στη συνέχεια στη συσκευασία και την παράδοση, όλες οι διαδικασίες παραγωγής ολοκληρώνονται στις δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής με στενή παρακολούθηση και ποιοτικό έλεγχο.

Ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας έχει ενσωματωθεί στις καθημερινές λειτουργίες και θα συνεχίσει να βελτιστοποιείται μαζί με την ανάπτυξη της Dongtai. Η Dongtai εφαρμόζει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε ολόκληρη τη ροή παραγωγής της, ξεκινώντας από την αγορά πρώτων υλών έως την επιθεώρηση πριν από την αποστολή. Η αυτόματη παραγωγή διασφαλίζει τη συνέπεια του προϊόντος και συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας. Τα προϊόντα DTC ευθυγραμμίζονται με τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά πρότυπα δοκιμών όπως τα ANSI/BHMA, KCMA και EN και πολλά από αυτά έχουν διεισδύσει στις αγορές υψηλής τεχνολογίας στις αναπτυγμένες χώρες.

Το DTC είναι μια πολύ γνωστή παγκόσμια μάρκα. Η επωνυμία υποστηρίζεται από εκτεταμένες σειρές προϊόντων, εξαιρετική ποιότητα και προηγμένες υπηρεσίες πελατών. Η Dongtai μέσω της συνεργασίας με αντιπροσώπους στις διεθνείς αγορές, διαθέτει τα προϊόντα DTC και τις υπηρεσίες της σε πελάτες από διαφορετικές χώρες. Συνολικά, η Dongtai είναι μια καινοτόμος, δυναμική και νεανική επιχείρηση. Κοιτάζοντας το μέλλον, η Dongtai θα επιταχύνει τον ρυθμό της καινοτομίας και θα επιδιώξει την τελειότητα στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντων, της αυτοματοποιημένης κατασκευής, των πωλήσεων και της διαχείρισης, του ανθρώπινου δυναμικού και της ανάπτυξης επιχειρηματικής κουλτούρας. Η Dongtai θα προχωρήσει με την εποχή κάνοντας συνεχώς καινοτομίες που παρέχουν ανταγωνιστικές και ολοκληρωμένες λύσεις υλικών για τις παγκόσμιες βιομηχανίες επίπλων.

Περισσότερα Λιγότερα

Λύσεις για την Κουζίνα

Οι DTC λύσεις για την κουζίνα περιλαμβάνουν τους πιο καινοτόμους μηχανισμούς συρταριών και ντουλαπιών, μεντεσέδες κ.α.
Περισσότερα Λιγότερα

Λύσεις DTC για το Γραφείο

Η DTC διαθέτει λύσεις για το γραφείο όπως μηχανισμούς και πλαϊνά για συρτάρια και μηχανισμούς ντουλαπιών και ντουλάπας, μεντεσέδες και συνδέσμους με την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία που τη χαρακτηρίζει.
Περισσότερα Λιγότερα

DTC Λύσεις για το Σαλόνι

Η DTC διαθέτει μεγάλη γκάμα σε μηχανισμούς για συρτάρια και ντουλάπια που θα δώσουν λύσεις σε κάθε έπιπλο στο σαλόνι.
Περισσότερα Λιγότερα

Λύσεις για την Κρεβατοκάμαρα

Η DTC διαθέτει τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς για ντουλάπες όπως και μηχανισμούς συρταριών που θα εξασφαλίσουν την άψογη λειτουργικότητα του χώρου της κρεβατοκάμαρας.
Περισσότερα Λιγότερα

Λύσεις DTC για το μπάνιο

Η DTC διαθέτει λύσεις για το χώρο του μπάνιου που θα εξασφαλίσουν την ιδανική λειτουργικότητα των ντουλαπιών ή των συρταριών σου. Με τις προτάσεις DTC ανακάλυψε συστήματα για ντουλάπια και συρτάρια, μεντεσέδες και συνδέσμους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.
Περισσότερα Λιγότερα