fbpx

SUGATSUNE

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η SUGATSUNE

"ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ"

Από το ταπεινό ξεκίνημά της στην Kanda του Τόκιο το 1930, όταν ο Tsunesaburo Sugasawara δούλευε με μια λάμπα λαδιού δημιουργώντας προϊόντα για να λύσει τις προκλήσεις του σχεδιασμού επίπλων, η Sugatsune εξακολουθεί να παρέχει λύσεις υλικού που βασίζονται στην βασική της αξία να είναι πρωτότυπη.

 

"ΕΜΠΝΕΥΣΗ & ΕΦΕΥΡΕΣΗ"

Το όνομα Sugatsune και τα επώνυμα προϊόντα LAMP έχουν συνδεθεί με την Ποιότητα, την Καινοτομία και την Εξυπηρέτηση. Η Sugatsune America, Inc., ιδρύθηκε το 1982 για να εμπνεύσει αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και μηχανικούς στη Βόρεια Αμερική να εφεύρουν νέες λύσεις, εξοπλισμένες με μια ολοκληρωμένη συλλογή χιλιάδων εξοπλισμών ακριβείας.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ SUGATSUNE

Από το 1930, η Sugatsune αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή παγκοσμίως για την ανάπτυξη μοναδικών λύσεων υλικού σχεδιασμένων με ακρίβεια.

Από αρχιτεκτονικά υλικά οικιακής και εμπορικής χρήσης μέχρι εξαρτήματα υλικού για βιομηχανίες όπως τρόφιμα, ιατρικός εξοπλισμός, μεταφορές και αεροδιαστημική, μπορείτε να βρείτε τη σωστή λύση που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις δημιουργίες σας.

Παγκόσμια επέκταση

Συνεργάτες σε περισσότερες από 80 χώρες

Ως κατασκευαστής παγκόσμιας εμβέλειας με μεγάλη προσφορά προϊόντων, εξαιρετική υποστήριξη μετά την πώληση και εξαιρετικές συμβουλές σχεδιασμού, η Sugatsune είναι σε θέση να συμμετέχει και να αναπτύσσεται στην παγκόσμια επιχειρηματική σφαίρα.

Κέντρα Διανομής

Η δύναμη ενός εκτεταμένου αποθέματος

Η Sugatsune διαθέτει δύο κέντρα διανομής στην Ιαπωνία (Chiba και Osaka) με συνολική επιφάνεια δαπέδου άνω των 34.500m². Με έμφαση την έγκαιρη αποστολή στους πελάτες, η Sugatsune προσπαθεί να διαθέτει μια ποικιλία προϊόντων σε απόθεμα ανά πάσα στιγμή.

Η Sugatsune America είναι πιστοποιημένη κατά AS9120 B και ISO9001: 2015 και παρέχει μοναδικά προϊόντα υλικού εξαρτημάτων στην προσπάθειά της να διευκολύνει τους πελάτες και τους σχεδιαστές υψηλής τεχνολογίας.

Περισσότερα Λιγότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ποικιλία προϊόντων

Μια σειρά προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες

Με περισσότερα από 30.000 προϊόντα στη συλλογή της, η Sugatsune μπορεί να καλύψει γρήγορα και με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών της. Επιπλέον, παρέχει υποστήριξη για εξειδικευμένα προϊόντα κατά παραγγελία.

Είτε οι ανάγκες σας είναι αρχιτεκτονικές, διακοσμητικές ή αφορούν βιομηχανικό εξοπλισμό και εξαρτήματα, η Sugatsune δεσμεύεται να προσφέρει τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εστίαση της Sugatsune στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τον ποιοτικό έλεγχο είναι ο λόγος που συνεχίζει να παρέχει νέα και μοναδικά προϊόντα. Αυτή είναι η καινοτομία της.

Η Sugatsune είναι υπερήφανη που είναι σε θέση να αναπτύξει και να ενσωματώσει την τεχνολογία στο υλικό της, ώστε να μπορεί να υιοθετήσει ιδέες και να τις μετατρέψει σε τάσεις.

Αυτή η καινοτομία υιοθετείται στα προϊόντα της Lapcon soft close, τα οποία έφεραν επανάσταση στη βιομηχανία ντουλαπιών με ένα χαρακτηριστικό που είναι σήμερα απαραίτητο στις σύγχρονες κουζίνες, τα μπάνια και τα ντουλάπια επίπλων.

Περισσότερα Λιγότερα

SUGATSUNE – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Βασική τεχνολογία - Μια κληρονομιά τεχνογνωσίας

Εδώ και δεκαετίες, η Sugatsune παρέχει παγκοσμίως εξαιρετικά πρωτότυπα, αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα με τεχνολογίες Motion Design Tech.

Η Motion Design Tech είναι η μοναδική ιδέα σχεδιασμού προϊόντων της Sugatsune για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων κίνησης. Η λειτουργικότητα των θυρών ή των καπακιών μπορεί να βελτιωθεί με την ενσωμάτωση 5 τύπων κίνησης στο περιβάλλον εργασίας. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την εργονομία και την αποτελεσματικότητα της εργασίας που απαιτεί τακτικές κινήσεις ανοίγματος και κλεισίματος, προσθέτοντας αξία στη συσκευή και τον εξοπλισμό.

Απαλή κίνηση

Οι βάσεις καπακιού LapCon της Sugatsune είναι ιδανικές και χρησιμοποιούνται σε ποικιλία εφαρμογών σε ντουλάπια, για αποθήκευση κάτω από καθίσματα πάγκου και τερματικά πληροφοριών. Ο βραχίονας στήριξης του καπακιού συγκρατεί το πάνελ στη θέση του όταν χρησιμοποιείται και κλείνει απαλά όταν πιέζεται. Αυτό αποτελεί εξαιρετική λύση σε περιβάλλοντα που απαιτούν ησυχία.

Οι αποσβεστήρες δίσκου είναι κατάλληλοι σε εφαρμογές σερβιρίσματος φαγητού, όπως θήκες αρτοποιίας αυτοεξυπηρέτησης ή για ζαχαρωτά. Εάν το πτερύγιο πιεστεί ελαφρά προς τα κάτω, θα κλείσει φυσικά και αργά από μόνο του, χωρίς να χρειάζεται να το κατεβάσετε με το χέρι.

Ελεύθερη κίνηση διακοπής

Οι μεντεσέδες ροπής μπορούν να ρυθμιστούν και να αφεθούν σε οποιαδήποτε γωνία, διευκολύνοντας τον χρήστη:

Διατηρεί το καπάκι ανοιχτό χωρίς πρόσθετο υλικό υποστήριξης, ελαχιστοποιώντας το πρόσθετο υλικό υποστήριξης.

Το καπάκι δεν κλείνει, αυξάνοντας την ασφάλεια των χρηστών και μειώνοντας τη ζημιά στον εξοπλισμό

Οι μεντεσέδες ροπής μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές οθόνης για να διατηρούν την οθόνη σταθερή. Έχουν καθημερινές εφαρμογές σε συστοιχίες πολλαπλών οθονών, σε οθόνες σε βιομηχανικό εξοπλισμό και σε τερματικά πληρωμής.

Κίνηση υποβοηθούμενης ανύψωσης

Οι επιλογές υλικού υποβοηθούμενης ανύψωσης επιτρέπουν στους χρήστες να σηκώνουν μεγάλα ή ογκώδη καπάκια εύκολα. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε βιομηχανικό εξοπλισμό ή συσκευές.

Κίνηση απομάκρυνσης

Ο εξοπλισμός μεντεσέδων αναστολής κάνει "κλικ" μεταξύ των καθορισμένων θέσεων σε διάφορες γωνίες και κρατά τα πάνελ ανοιχτά στη θέση ρύθμισης. Ο χρήστης είναι βέβαιος ότι το πλαίσιο είναι ασφαλές με την κίνηση κλικ.

Μοναδική κίνηση

Ο εξοπλισμός LIN-X («σύνδεσμοι») της Sugatsune που ανοίγει πλευρικά δημιουργήθηκε για να ανοίγει τις πόρτες σε μικρή ακτίνα, χωρίς να παρεμποδίζει το χώρο μπροστά από το ντουλάπι. Μοναδική λύση για κουζίνες σε νησιά, αποθήκευση λιανικής σε στενούς χώρους και πάνελ πρόσβασης βιομηχανικού εξοπλισμού.

Περισσότερα Λιγότερα