ΜΑΡ
MOY
εξοικονομεί χρόνο και χρήμα
ΡΗΣ
Site Logo

Από το 1979 στο πλευρό σας

 • δύναμη
  Ηγούμαστε στο χώρο και αντιπροσωπεύουμε τις καλύτερες μάρκες. Έχουμε τη δύναμη να σας στηρίξουμε με τεράστια γκάμα, εντυπωσιακό στοκ και ταχύτητα εξυπηρέτησης.
 • κερδίζεις
  Σας γλιτώνουμε χρόνο και χρήμα. Μαζί μας κερδίζετε συνεχώς κάνοντας συνδυαστικές αγορές.
 • δίπλα σας
  Ξέρουμε τη δουλειά, ξέρουμε τις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε αδιάλειπτα από το 1979 στο πλευρό σας.
 • γκάμα προϊόντων
  Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε και είμαστε έτοιμοι να σας τα προσφέρουμε. Σας φέρνουμε ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο στον κλάδο της επιπλοποιίας.
 • λύσεις
  Σε εμάς μπορείτε να προμηθεύεστε συνολικές λύσεις και όχι απλά μεμονωμένα προϊόντα, που μπορούν να πάνε τη δουλειά σας ένα βήμα πιο πέρα.
 • Στόχος
  Η Μαρμούρης Α.Ε έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο να προμηθεύει γρήγορα και άμεσα επαγγελματίες και καταναλωτές με υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής καινοτομίας προϊόντα, που παράγονται με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες.
 • Όραμα
  Όραμά μας αποτελεί η παροχή της ανεξάντλητης ποικιλίας προϊόντων της εταιρίας μας σε ένα διεθνοποιημένο και ολοένα διευρυνόμενο δίκτυο διανομής, με ποιοτική εξυπηρέτηση και χρόνους παράδοσης τέτοιους, που να καθιστούν την Μαρμούρης Α.Ε. έναν αναντικατάστατο συνεργάτη κάθε επαγγελματία.
 • Δίκτυο πωλήσεων
  Η στρατηγική θέση της εταιρείας, δίπλα στο μεγάλο λιμάνι των Βαλκανίων, τη Θεσσαλονίκη, της δίνει το πλεονέκτημα της άμεσης πρόσβασης στις κυριότερες αγορές. Η εξαγωγική δραστηριότητα της Μαρμούρης Α.Ε. διευρύνεται καθημερινά, προσθέτοντας νέες αγορές και ενισχύει έτσι τη δυναμική παρουσία της εταιρίας στα δρώμενα του κλάδου, στις κατά τόπους αγορές.
 • Πιστοποιήσεις ποιότητας
  Η Μαρμούρης Α.Ε. πρεσβεύει το ότι η συνολική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από το δίκτυο των συνεργατών της, που δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιφέρειες και τους νομούς της χώρας, κρίνει το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.
 • Γιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας
  1. Πολυετής εμπειρία στον χώρο
  Κατέχουμε ηγετική θέση στον κλάδο, με εμπειρία και παρουσία στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε από το 1979.

  Θεμελιώδη αρχή αποτελεί για εμάς η ικανοποίηση των πελατών μας, και η εμπέδωση σχέσεων διαχρονικής εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας.

  Αφουγκραζόμαστε και προσπαθούμε καθημερινά να προλαβαίνουμε τις ανάγκες των πελατών μας, ως αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας στις αγορές των υλικών.

  Η βασική μας εταιρική πολιτική, στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στην διαφάνεια και στην αμεσότητα. Μέσω των αρχών αυτών, και της συνέπειας στην τήρησή τους έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις.

  2. Συγκριτικά πλεονεκτήματα
  Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία προϊόντων επιπλοποιίας, συσκευασίας κλπ, και διευρύνουμε την γκάμα μας συνεχώς.

  Βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.