fbpx

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩ 2024

edit

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. υπήρξε και φέτος μεγάλος χορηγός της 12ης  διοργάνωσης της ημερίδας του ΕΣΩ 2024, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η 12η ΕΣΩ παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία σε χιλιάδες θεατές, κυρίως αρχιτέκτονες, την θεματική «ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ: Φύση, Υλικά, Βιωσιμότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη», εγκαινιάζοντας τον διάλογο για την κλιματική κρίση και την πολιτική οικολογία μέσα από το πρίσμα της αρχιτεκτονικής και των τεχνών. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το stand της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ στο εντυπωσιακό φουαγιέ του Μεγάρου, γνωρίζοντας την ομάδα Πωλήσεων & Marketing και βλέποντας από κοντά υλικά όπως HANEX ακρυλικές επιφάνειες & HANSTONE χαλαζιακές επιφάνειες του ομίλου Hyundai L&C, καθώς και Infinity Ιταλικές κεραμικές επιφάνειες.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, διακεκριμένοι αρχιτέκτονες από την Αθήνα, το Πήλιο, την Βαρκελώνη, μέχρι το Αλγέρι και τη Μασσαλία, τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο, καθώς και την Βασιλεία της Ελβετίας, μοιράστηκαν με το κοινό τους προβληματισμούς και τις καινοτόμες προτάσεις τους σχετικά με τον τρόπο επιστροφής, με συνείδηση και ενσυναίσθηση, ως όντα πολιτικά «πίσω στη γη», στο έδαφος που μας γέννησε κι έθρεψε χιλιάδες χρόνια τώρα, επανεφευρίσκοντας νέους τρόπους και μέσα για να το κατοικήσουμε ξανά όλοι μαζί σε μια διαμοιρασμένη, συμπεριληπτική, κοινή ζωή. Η βραδιά κορυφώθηκε, για μία ακόμη χρονιά με την έκτη κατά σειρά, απονομή των Βραβείων Συνολικής Προσφοράς Archisearch-Archisearch Lifetime Achievement Awards, στην οποία τιμήθηκαν και αναδείχθηκαν για το συνολικό έργο και την εξέχουσα συμβολή τους  στην αρχιτεκτονική, οι διεθνώς αναγνωρισμένοι αρχιτέκτονες, δάσκαλοι, διανοούμενοι και στοχαστές Τάσος Μπίρης και Μανόλης Κορρέ καθώς και η σπουδαία κεραμοπλάστρια Ελένη Βερναδάκη.

Στα πλαίσια της ημερίδας η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε και σε δύο παράλληλα events: ESO 24 ALUMNI COCTAIL EVENT (PRE CONFERENCE NETWORKING) μαζί με την ομάδα του Design Ambassador, του Archisearch και τους υπολοίπους χορηγούς στις 21 Μαΐου στο New Hotel, Αθήνα καθώς και στο POST EVENT-DINNER στις 22 Μαΐου στο εστιατόριο COOCOOVAYA- Αθήνα, σε δείπνο που διοργανώθηκε με διακεκριμένους αρχιτέκτονες και ομιλητές της ημερίδας.

Η ΕΣΩ 2024 πραγματοποιήθηκε σε παραγωγή από την Design Ambassador και καλλιτεχνική επιμέλεια από το Archisearch. Tην εκδήλωση παρουσίασαν η Δανάη Μακρή, επικεφαλής περιεχομένου της Design Ambassador, και ο Νικόλας Μπαρελιέ, αρχιτέκτονας και ιδρυτής του στούντιο ένδυσης SCALA και μόνιμος συνεργάτης της Design Ambassador.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την εξαιρετική οργάνωση και το υψηλό επίπεδο των ομιλητών αλλά και όσους κατάφεραν να παρευρεθούν και να μας επισκεφθούν από κοντά στο stand μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στην 13η ΕΣΩ!

ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

www.marmouris.gr

info@marmouris.gr