fbpx

Συμμετοχή της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. στη Medwood 2024

edit

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε στην φετινή Medwood 2024 που πραγματοποιήθηκε στις 4-7 Απριλίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo υπό την διοργάνωση της Medexpo . Για άλλη μια χρονιά η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. εντυπωσίασε με την παρουσία της και κατάφερε να προτείνει έξυπνες λύσεις επιπλοποιίας και εξοπλισμού. Ταυτόχρονα έγινε ολοκληρωμένη παρουσίαση των μηχανισμών επιπλοποιίας DTC, καθώς και λύσεις εξοπλισμού κουζίνας-μπάνιου από τη STARAX. Επίσης λύσεις επιφανειών μεγάλων διαστάσεων από τη Hyundai L&C με ακρυλικές επιφάνειες HANEX & χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE, όπως και κεραμικές επιφάνειες της INFINITY. Τέλος παρουσιάστηκαν τα συστήματα ραφιών αλουμινίου της VOLPATO Stili Phos & LINEA.

Η Medwood 2024 θεωρείται η μοναδική έκθεση για προϊόντα και μηχανήματα ξύλου, αλλά και ότι νεότερο υπάρχει για τον κόσμο του ξύλου και της τεχνολογίας. Φέτος παρατηρήθηκε αύξηση των επισκεπτών κατά 20% , ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας και ολοκληρώθηκε σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας σε μία ατμόσφαιρα με εκπληκτικές παρουσίες. Σε αυτό το τετραήμερο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να προσέλθουν στον εκθεσιακό χώρο και να δουν από κοντά τις καινοτομίες και τα προϊόντα  των εκθετών, να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να κάνουν τις παραγγελίες  τους, κλείνοντας επικερδείς συμφωνίες.

Η 9η διοργάνωση υπήρξε πόλος έλξης πολλών εμπορικών επισκεπτών από τον κλάδο της βιομηχανίας του ξύλου, αλλά και από ένα ευρύτερο φάσμα καθώς προήλθαν από διάφορους νευραλγικούς χώρους, όπως αυτοί της επιπλοποιίας, των κατασκευών, του developing και της αρχιτεκτονικής, προσθέτοντας αξία στις εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν.

Δυναμική παρουσία είχαν και επισκέπτες εκτός Ελλάδας από Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ελβετία, Ρουμανία, Πολωνία, Αλβανία και Κίνα. Στην εντυπωσιακή αυτή απήχηση συνετέλεσε και η παρουσία μεγάλων διεθνών brands είτε με την παρουσία τους είτε μέσω αντιπροσώπων.                                                                                                                          

Τέλος, πρέπει  να σημειωθεί ότι και στην φετινή έκθεση διοργανώθηκαν ενημερωτικά forum για τα κουφώματα, τα νέα προϊόντα και τα πλεονεκτήματα τους, τις νέες τεχνολογίες και την τοποθέτηση πατωμάτων, όπως και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων που αφορούν τον κλάδο.  

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη διοργάνωση και τον κόσμο που επισκέφτηκε το περίπτερο μας!