fbpx

Διπλή βράβευση στα KITCHEN & BATH Awards 2022

edit

Το Silver Award στην κατηγορία Best KITCHEN individual Components για τις Χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE & το Silver Award στην κατηγορία BATH Product Design με τις Hanex ακρυλικές επιφάνειες, απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. από τη Boussias.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ειδικά για τη βράβευση των νικητών, στο «House 125» στην Αθήνα, η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. βραβεύτηκε σε δύο κατηγορίες, αποσπώντας το SILVER βραβείο για 2 συλλογές προϊόντων.

Οι χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE βραβεύτηκαν στα καλύτερα υλικά για Κουζίνα. Η εξαιρετική αντοχή τους, η υψηλή αισθητική τους και οι αντιμικροβιακές τους ιδιότητες, ήταν κάποια από τα στοιχεία που τις έκαναν να ξεχωρίσουν. Αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές για επιφάνειες στην Κουζίνα, και όχι μόνο, με εφαρμογές σε οικιστικά και εμπορικά έργα σε όλο τον κόσμο. Οι χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE ανήκουν στον όμιλο της Hyundai L&C και η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Οι Hanex ακρυλικές επιφάνειες βραβεύτηκαν για το σχεδιασμό προϊόντων μπάνιου. Οι μοναδικές ιδιότητες του υλικού να δημιουργεί 3d σχήματα, η ενιαία όψη χωρίς ορατές ενώσεις, οι αντιμικροβιακές ιδιότητες αλλά και πολλά ακόμα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε συνάρτηση με την εξαιρετική ποιότητα που εγγυάται ο όμιλος της Hyundai L&C, φέρανε τα ΗΑΝΕΧ ανάμεσα στους κορυφαίους της κατηγορίας.

Τα 2 SILVER AWARDS στα KITCHEN & BATH Awards 2022

Τα βραβεία παρέλαβαν η Ταστσόγλου Νάνσυ, Υπεύθυνη Marketing και ο κος Αθανασάκης Δημήτρης, Μηχανικός Πωλήσεων, ευχαριστώντας παράλληλα τους διοργανωτές για την λαμπερή βραδιά και συνομιλώντας με την κριτική επιτροπή για τα προϊόντα και τους στόχους της εταιρίας.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ