fbpx

Χορηγοί στα”Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022″ από το DoMA στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

edit

Ο φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa παρουσίασε την Τρίτη 5 Ιουλίου, για 13η συνεχόμενη χρονιά, τα Βραβεἰα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022 στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη. H εταιρία μας ήταν για πρώτη φορά χορηγός της εκδήλωσης, στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες των Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν συνολικά 208 συμμετοχές. Από τις συνολικά 157 ομάδες συμμετεχόντων διακρίθηκαν 38 φιναλίστ. 

Ο Guillermo López απένειμε τις διακρίσεις για το “Καλύτερο Πρώτο Έργο Νέου Αρχιτέκτονα”, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος για την “Καλύτερη Μελέτη”, η Μόρφω Παπανικολάου για την “Καλύτερη Νέα Αρχιτεκτονική σε Υφιστάμενο Κτήριο”, και ο Γεώργιος Πανέτσος για το “Καλύτερο Πραγματοποιημένο Έργο”. 
Φωτογραφίες: Μπάμπης Λουϊζίδης
Φωτογραφίες: Μπάμπης Λουϊζίδης
Φωτογραφίες: Μπάμπης Λουϊζίδης
Η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από τους Fabrizio Barozzi – Alberto Veiga (BAROZZI VEIGA), Florian Idenburg (SO – IL) και Yoshiharu Tsukamoto (ATELIER BOW-WOW). 

Επιπλέον, απονεμήθηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Συναδέλφων για το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο και την καλύτερη μελέτη. Κριτές σε αυτά ήταν οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι αρχιτέκτονες γνώρισαν την εταιρία και επιλεγμένη γκάμα προϊόντων όπως οι Hanex ακρυλικές επιφάνειες και οι χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE της HYUNDAI LnC, τους καινοτόμους μηχανισμούς επίπλων DTC, τα συστήματα ραφιών LINEA & STILI της VOLPATO και τα συστήματα φωτισμού TOPMET. Η ομάδα της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ήταν οι Ευαγγελία Μαρμούρη (CEO), Νάνσυ Ταστσόγλου (Marketing) Νίκος Αποστολίδης (Sales Director), Δημήτρης Αθανασάκης (Μηχανικός Πωλήσεων), Βασίλης Αθανασόπουλος (Sales Manager) και Νίκος Ισπάσος (Sales Manager).