fbpx

Βραβείο Red Dot για το Track-Pro της DTC!

edit

Στην κορυφή του design ο μηχανισμός συρόμενων θυρών της DTC: Track-Pro για ντουλάπες! Βραβεύτηκε με το Red Dot Βραβείο για το Σχεδιασμό προϊόντος.

Συγκεκριμένα, το Track-Pro είναι ένα σύστημα συρόμενων θυρών για χρήση σε ντουλάπες. Χάρη στο καινοτόμο σχεδιασμό στο κάτω μέρος του μηχανισμού για συρόμενη πόρτα, μπορεί να τοποθετηθεί αποτελεσματικά και εύκολα ώστε να φέρει την πόρτα στο σωστό ύψος. Το σύστημα Track-Pro επιτρέπει την ακριβή θέση ισορροπίας της συρόμενης πόρτας, ώστε να λειτουργεί ομαλά και, σε συνδυασμό με την ειδική απόσβεση στο άνοιγμα-κλείσιμο, να κινείται απαλά.

Τα προϊόντα της DTC σχεδιάζονται και παράγονται από τη Guangdong Dongtai Hardware Group, η οποία ανακηρύχθηκε εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και κέρδισε το γερμανικό βραβείο σχεδίασης iF. Ως κατασκευαστής, η Dongtai έχει κατασκευάσει ένα ισχυρό σύστημα παραγωγής διαθέτοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Η Dongtai διαθέτει 4 εγκαταστάσεις παραγωγής που καλύπτουν πάνω από 600.000 m2 (6,5 εκατομμύρια Sq/Ft). Ξεκινώντας από την επεξεργασία της πρώτης ύλης, έως τη διαμόρφωση, τη χύτευση, την ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, τη βαφή πούδρας, τη συναρμολόγηση και στη συνέχεια στη συσκευασία και την παράδοση, όλες οι διαδικασίες παραγωγής ολοκληρώνονται στις δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής με στενή παρακολούθηση και ποιοτικό έλεγχο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

Ενημερωθείτε για τα συνεργαζόμενα καταστήματα & επιχειρήσεις: ☎ 23940 52410