fbpx

iF Design Award στη σειρά μεντεσέδων Pivot-Star της DTC

edit

Μία κορυφαία βράβευση για το σχεδιασμό στα DTC: Pivot-star μεντεσέδες με φρένο για ντουλάπια! Βραβεύτηκε με το IF Award για το Σχεδιασμό προϊόντος.

Συγκεκριμένα, το Pivot-Star είναι κρυφοί μεντεσέδες με φρένο με δυνατότητα ρύθμισης ταχύτητας ανάλογα την εφαρμογή και το μέγεθος της πόρτας. Ο εργονομικός μοχλός απελευθέρωσης εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση μεντεσέ με επιφάνεια και παρέχει εύκολη αφαίρεση μέσω δακτύλου. Διαφορετικές πλάκες στερέωσης είναι διαθέσιμες για την εξυπηρέτηση λειτουργικών και σχεδιαστικών απαιτήσεων.

Δείτε τα προϊόντα στο eshop μας: DTC Pivot-Star

Τα προϊόντα της DTC σχεδιάζονται και παράγονται από τη Guangdong Dongtai Hardware Group, η οποία ανακηρύχθηκε εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και κέρδισε το γερμανικό βραβείο σχεδίασης iF. Ως κατασκευαστής, η Dongtai έχει κατασκευάσει ένα ισχυρό σύστημα παραγωγής διαθέτοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Η Dongtai διαθέτει 4 εγκαταστάσεις παραγωγής που καλύπτουν πάνω από 600.000 m2 (6,5 εκατομμύρια Sq/Ft). Ξεκινώντας από την επεξεργασία της πρώτης ύλης, έως τη διαμόρφωση, τη χύτευση, την ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, τη βαφή πούδρας, τη συναρμολόγηση και στη συνέχεια στη συσκευασία και την παράδοση, όλες οι διαδικασίες παραγωγής ολοκληρώνονται στις δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής με στενή παρακολούθηση και ποιοτικό έλεγχο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

Ενημερωθείτε για τα συνεργαζόμενα καταστήματα & επιχειρήσεις: ☎ 23940 52410